STAGE

STAGE LOPEN BIJ QUESTCONTROL                                              

Ja graag.

Stagemogelijkheden
Stage lopen bij Questcontrol is een goede manier om jezelf te laten zien binnen de organisate, terwijl je heel veel leert. Wie weet hebben we aan het eind van de stage wel een leuke baan aan te bieden. Als stagiair kun je deel uitmaken van het marketing team of het ICT team. Afhankelijk van welke je kiest, krijg je verschillende taken die bij jou passen. Uiteraard help je mee met de dagelijkse werkzaamheden, maar je krijgt ook een project waar je zelf of met een team verantwoordelijkheid voor hebt. Alhoewel je vooral uitvoerend aan het werk zult zijn, mag je altijd meedenken bij Questcontrol

Sfeer op de werkvloer
Er is nauw contact tussen de stagiairs en medewerkers bij Questcontrol. Er lopen af en toe projecten waar stagiairs van verschillende afdelingen samen aan werken. Uiteraard werk je binnen de afdeling waar je stage loopt veel samen met collega’s. Hierdoor kun je ontzettend veel van elkaar leren.

Wat kun je verwachten?
ICT

Op de ICT afdeling zal er gewerkt worden met veel verschillende programmeertalen en frameworks. Zo gebruiken wij C# om web applicaties te bouwen, die als SaaS uitgegeven kunnen worden. Hier komt uiteraard ook HTML en CSS bij kijken. De structuur van deze projecten, wordt volgens het MVC model opgebouwd. Verder wordt de taal ook gebruikt voor offline applicaties. Voor snelle, eenvoudige tools wordt Python vaak gebruikt. Bij het werken aan onze website, zul je veel PHP tegenkomen. Uiteraard zul je bij ons ook Git leren voor versiebeheer.

Marketing
Op de marketing afdeling zal er gewerkt worden aan het maken van content voor nieuwe producten, die op verschillende plaatsen, zoals op onze website en op bol.com moet kloppen. Hierbij kun je denken aan productbeschrijvingen, foto’s en video’s. Ook zal er flink gewerkt worden aan klantcontact, zowel particulier als zakelijk. Dit contact kan gaan via de mail in de vorm van nieuwsbrieven of via de telefoon. Verder zul je aan de slag gaan met reclame. Je houdt in de gaten wat de gegevens van Google advertisements zeggen, maar je zult zelf ook reclame maken voor op social media.

wij leiden vakmensen op logo